Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende
Verkocht

Baarnsche dijk 6 -A7 -A8 BAARN, De Drie Eiken

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

035-6920004

info@lubbersmakelaardij.nl

Omschrijving

Mooie BEDRIJFSUNITS (2 STUKS) op toplocatie in Baarn, vrijwel direct aan de toegang/afrit van de snelweg A1. Kiezen voor Baarn is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. De locatie is gesitueerd aan de Baarnsche Dijk 6 op - Industrieterrein "De Drie Eiken", direct gelegen aan de rijksweg A1 en biedt een uitstekende verbinding met Amsterdam, Almere en Utrecht. Dat betekent dat uw...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
132 m²

Omschrijving

Mooie BEDRIJFSUNITS (2 STUKS) op toplocatie in Baarn, vrijwel direct aan de toegang/afrit van de snelweg A1. Kiezen voor Baarn is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. De locatie is gesitueerd aan de Baarnsche Dijk 6 op - Industrieterrein "De Drie Eiken", direct gelegen aan de rijksweg A1 en biedt een uitstekende verbinding met Amsterdam, Almere en Utrecht. Dat betekent dat uw pand uitstekend bereikbaar is, met een prachtige ligging midden in het Gooi.
Deze units zijn gesitueerd aan de kop van het complex.
De units zijn open ruimtes op 2 verdiepingen van 11 x 6 meter elk. Daarmee dus een benutbaar oppervlak van zo'n 130m². De ruimtes zijn geheel naar eigen inzicht en smaak in te delen. De verdieping is met een vaste trap bereikbaar.
De benedenverdieping is bereikbaar via een 3 mtr hoge overheaddeur. De plafondhoogte beneden bedraagt 3m90
Alle nutsvoorzieningen zijn binnengebracht en afgedopt in de meterkast te vinden.
De bovenverdieping is 3m30 hoog en voorzien van de nodige ramen, waardoor veel licht binnenkomt.
Bestemming: De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.
Als koper van een bedrijfsruimte verkrijgt u een appartementsrecht. U krijgt het exclusieve gebruiksrecht van uw eigen ruimte en een medegebruiksrecht van de gemeenschappelijke delen, zoals het dak en het omliggende terrein. Bij aankoop wordt u automatisch lid van een
Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging ziet toe op het onderhoud van de buitenkant van het gebouw, de groenzones en het omliggende terrein. De kosten voor de leden moet nog worden vastgesteld, maar hou rekening met een indicatief bedrag van €80 - €120 per maand.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
132 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Baarn
Sectie
X
Perceel
99999
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's