Lubbers Makelaardij is in opgericht in 1996 en bijna al die tijd gevestigd aan de Vlietlaan in Bussum. Jarenlang hebben wij ons gericht op aankoop, verkoop, huur, verhuur en het taxeren van woningen, bedrijfspanden en recreatiewoningen in ’t Gooi en omstreken. Doordat de vraag op het gebied van taxeren zo groot was, kregen wij het gevoel dat wij niet meer de kwaliteit zouden kunnen blijven leveren bij aan- en verkooptrajecten en huurbemiddeling. Daardoor hebben wij in 2018 de keuze gemaakt om uitsluitend nog maar te taxeren. Met een volume van honderden taxaties per jaar durven wij ons gerust marktleider in de regio te noemen.

Per 1 juli 2020 is Ronald Soomers bij ons werkzaam als woningtaxateur en bedrijfstaxateur. Ronald zit ook al ruim 25 jaar in het makelaarsvak en is ook bouwkundig zeer goed onderlegd. Wij zijn heel blij met hem als versterking binnen ons team.

Taxaties van woningen worden doorgaans gevalideerd opgeleverd (NWWI). Taxaties van bedrijfspanden, commercieel vastgoed, kantoorpanden en beleggingstaxaties worden doorgaans voorzien van een plausibiliteitsverklaring van een tweede taxateur.

Taxaties van commercieel vastgoed kunnen op verzoek in SBR-vorm aan de bank worden opgeleverd. Ons kantoor staat bij diverse banken op de voorkeurslijst. Zo worden onze commerciële taxaties onder meer gewaardeerd door ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, NIBC, Domivest, De Nederlandse en andere geldverstrekkers. Voor ons is dat een mooi compliment voor de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Alle taxaties worden uitsluitend digitaal opgeleverd.

24- uurs service is mogelijk tegen een extra toeslag.

Wellicht mogen wij binnenkort ook uw woning of commercieel vastgoed taxeren.